7 порад щодо висвітлення релігійної тематики у ЗМІ

Протягом останнього місяця мені довелось двічі проводити семінар для журналістів та співробітників церковних прес-служб з питань висвітлення у ЗМІ релігійної тематики та питань державно-церковних відносин.

Першою була конференція «Церква в інформаційному суспільстві» в Одесі (20 травня), а нещодавно – тренінги «Новомедіа-Карусель» у Києві (11 червня).

Мені цікаво бути на подібних заходах, оскільки є нагода самому повчитись, адже за кілька років існування сайту Інституту релігійної свободи довелось написати для нього багато матеріалів. Через це журналістика для мене стала чи-то захопленням, чи-то другою професією, а відтак завжди треба вдосконалювати свої навички та освоювати нові методи. Доречі, саме завдяки одеській конференції з’явився цей блог (дякую організаторам за запрошення:)

Спеціально для слухачів згаданих тренінгів публікую слайд-шоу мого виступу. Гадаю, їм воно буде більш зрозуміле та корисне, ніж тим, хто побачить цю презентацію вперше. Отже, 7 порад щодо висвітлення релігійної тематики у ЗМІ:

Підпишіться на оновлення блогу: